Assistant Store Manager voor twee wereldberoemde Fashion Brands!

Posted 23 Vendredi juin
LocationLelystad
Discipline Mode
Reference36666
Contact NameFee Loobuyck

Job description

Ben jij een gepassioneerde leider die graag een uitstekende klantenservice biedt en in staat is om de dagelijkse activiteiten van een winkel te beheren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als assistent-winkelmanager bij ons bedrijf krijg je de kans om te werken voor twee wereldberoemde merken en een uitstekende winkelervaring te bieden aan onze klanten. We bieden een competitief salaris en voordelenpakket, uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden en kansen om door te groeien binnen het bedrijf. Solliciteer vandaag nog en sluit je aan bij onze inclusieve en diverse gemeenschap van medewerkers!

Over het bedrijf

Het bedrijf is een wereldwijd kledingbedrijf dat zich al meer dan 130 jaar bezighoudt met het laten groeien van merken en bedrijven met rijke Amerikaanse erfgoeden. Ze hebben meer dan 30.000 medewerkers in meer dan 40 landen en genereren meer dan $8 miljard aan inkomsten. Calvin Klein is een wereldwijd lifestyle-merk dat in 1968 is opgericht en in 2003 door het bedrijf is overgenomen. Tommy Hilfiger is een van 's werelds toonaangevende designer lifestyle-merken, opgericht in 1985 en in 2010 overgenomen door het bedrijf.

 

Over de functie:

De winkels van het bedrijf zijn het hart en de ziel van hun bedrijf. Ze fungeren als hun belangrijkste contactpunten met hun voortdurend evoluerende consumentenbasis. Als de wereld van de detailhandel evolueert, geloven ze als bedrijf dat hun winkels de toon moeten zetten voor waar hun twee merken voor staan. Ongeacht waar hun consumenten uiteindelijk een aankoop doen, hun winkels zijn altijd een venster naar hun geweldige merken. Daarom zijn hun locaties van het grootste belang, moet de eersteklas ervaring vanzelfsprekend zijn en mogen hun in-store normen nooit ter discussie staan. Om dit te bereiken, streven ze ernaar om mensen aan te nemen die de waarden van hun bedrijf ademen, die geobsedeerd zijn door klantenservice, die de drive hebben om te groeien en te leren en die een passie hebben voor mode.

Verantwoordelijkheden:

 • De assistent-winkelmanager ondersteunt de manager bij het beheer van de dagelijkse activiteiten van de winkel.
 • Hij/zij is verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen en het maximaliseren van de winstgevendheid van de winkel.
 • Hij/zij helpt bij het trainen en ontwikkelen van het personeel om een uitstekende klantenservice te bieden en de in-store normen te handhaven.
 • Hij/zij is verantwoordelijk voor het beheer van de inventaris, het plaatsen van bestellingen en het ontvangen van goederen.
 • Hij/zij is verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de winkel en het naleven van alle veiligheids- en beveiligingsprocedures.

Over Jou:

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de detailhandel, bij voorkeur in een leidinggevende functie.
 • Je hebt uitstekende communicatie-, organisatie- en probleemoplossende vaardigheden.
 • Je bent gepassioneerd door klantenservice en het creëren van een uitstekende winkelervaring.
 • Je hebt ervaring met het werken met inventaris en het plaatsen van bestellingen.
 • Je bent flexibel en bereid om avonden, weekenden en feestdagen te werken.
 • Wat wij bieden:
 • Een competitief salaris en voordelenpakket.
 • Uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Kansen om door te groeien binnen het bedrijf.

 

We begrijpen dat het succes van de organisatie rechtstreeks verband houdt met de hardwerkende en toegewijde medewerkers die hun tijd en talenten bijdragen om het bedrijf tot een succes te maken. Daarom zijn ze toegewijd aan het bieden van een competitief en uitgebreid voordelenprogramma dat bescherming, gemoedsrust en flexibiliteit biedt om de medewerkers zowel thuis als op het werk te ondersteunen. De organisatie en haar merken zijn toegewijd aan het bevorderen van een inclusieve en diverse gemeenschap van medewerkers met een sterk gevoel van verbondenheid. Ze geloven dat ze beter worden van alle vormen van diversiteit en zijn er trots op om samen te werken met toptalenten uit alle lagen van de bevolking en uit alle hoeken van de wereld. In de geest van inclusiviteit worden gekwalificeerde kandidaten overwogen zonder rekening te houden met leeftijd, etniciteit, bekwaamheid, geslacht, genderexpressie, genderidentiteit, nationaliteit, ras, religie of seksuele voorkeur.

 

 

About Multilingual Jobs Worldwide

Multilingual Jobs Worldwide is a leading multilingual recruitment specialist agency matching European-speaking talent with the most exciting jobs all over the world.

Over the past 2 years, we have recruited and helped over 1200 multilingual speakers to land their dream job with our partners in over 28 different countries.